Volvo SELEKT vaihtoautojen parhaimmisto

Uusi alku. Takaamme sen.

Kun ostat Volvo Selekt -auton, saat enemmän kuin upean käytetyn auton. Volvo Selekt -vaihtoautot ovat erinomainen ja edullinen keino päästä turvallisuudesta, laadusta sekä skandinaavisesta muotoilusta tunnetun Volvon omistajaksi.  

Kaikkiin käytettyihin autoihin asennetaan viimeisimmät ohjelmistopäivitykset, ja Volvon hyväksymät tarkastukset varmistavat, että autot täyttävät turvallisuutta, suorituskykyä ja ulkonäköä koskevat vaatimuksemme. Jokaiselle autolle myönnetään myös Volvo Tiepalvelu ja vaihto-oikeus, jotta olet varmasti tyytyväinen valitsemaasi Volvoon.

Huolella valikoituja

Volvo Selekt -vaihtoautoiksi kelpaavat vain parhaimmat, hinta-laatusuhteeltaan täydelliset sekä luotettavat yksilöt. Kaikki Selekt-automme ovat alle viisi vuotta vanhoja ja enintään 150 000 km ajettuja.

 

Tarkastettu ja kunnostettu

Volvo Selekt -vaihtoautojen huoltohistoria on tiedossa. Autot on tarkastettu sekä kunnostettu Volvo -standardien mukaan ja niihin on tehty viimeisin ohjelmistopäivitys.

 

Takuu ja tiepalvelu

Saat 12 kuukauden takuun ja Volvo Tiepalvelun, joka on kehitetty Volvo -henkilöautojen käyttäjien lisäturvaksi mahdollisten teknisten vikojen tai onnettomuuksien varalle.

 

Rahoitus ja vakuutus

Varmistamme sinulle kilpailukykyisimmät rahoitus- ja vakuutusehdot.

Volvo Selekt esite

Pyydä lisätietoja ja sovi tarkemmasta esittelystä

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.