Töihin Palinille

Palin Oy on perinteikäs ja pitkän historian omaava Satakuntalainen autoalan toimija. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme parasta palvelua. Haasteenamme on pystyä vastaamaan autoilijoiden kaikkin tarpeisiin ja mukautua jatkuvasti muuttuvaan autoalan toimintaympäristöön.

AutoPalin työnantajana

Mottomme "Palin on #ykkösvalinta!" ohjaa kaikkea toimintaamme. Työnantajana AutoPalin on arvostettu ja tunnettu paikallinen vaikuttaja. Tarjoamme työntekijöillemme jatkuvasti erilaisia kehitysmahdollisuuksia kurssien ja koulutuksien parissa. Lisäksi työntekijämme nauttivat Satakunnan Osuuskaupan erinomaisista henkilökuntaeduista.

 Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista tekijöistä. Voit halutessasi lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen. Lähetä hakemus sen toimipisteen päällikölle, missä olisit halukas työskentelemään. Otamme sen huomioon seuraavan rekrytoinnin alkaessa.

Palin Oy:n muodostavat AutoPalin merkkiliikkeet, Satakunnan Autotalo sekä Karla-monimerkkihuoltoketjun toimipisteet Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Merkkiedustuksiamme myynnissä ovat Volvo, Peugeot, Nissan, Mercedes-Benz ja Citroen. Lisäksi huollamme Raumalla Renault- ja Dacia- merkkiset henkilö- ja pakettiautot. Palin Oy:n liikevaihto on noin 65 miljoonaa euroa ja tehtyjen autokauppojen määrä vuositasolla on 2500. Työtekijöitä on keskimäärin 100. Palin Oy on Satakunnan Osuuskaupan tytäryhtiö ja osa menestyvää Satakunta-konsernia.