Beely -Fiksuin tapa hankkia auto

MIKÄ ON BEELY?

Beely on uusi, kätevä ja turvallinen vaihtoehto auton omistamiselle

Beelyn kautta saat auton täysin omaan käyttöösi kiinteällä kuukausimaksulla. Valitset vain kuinka paljon ajat sillä vuodessa ilman stressiä mahdollisista yllättävistä korjaus- sekä huoltokuluista. Voit palauttaa auton meille ilman kuluja tai lunastaa itsellesi, jos niin haluat. Kun tuntuu, että haluat vaihtaa toiseen, päivität vain sopimuksen uuteen autoon ja palautat vanhan.

Vähän ajettuja autoja edullisesti.

Beelyt eivät ole uusia, vaan vähintään yksivuotiaita, alle 100 000 kilometriä ajettuja autoja. Muun muassa tästä syystä niiden kuukausihinta on edullinen ja sopimuskauden vähimmäispituus vain vuoden. Kiinnitämme myös erityistä huomiota valikoimaan ja tarjoamme Beelyksi ainoastaan autoja, jotka on huollettu huolellisesti ja automerkkejä, jotka säilyttävät hyvin arvonsa.

Ensimmäisen vuoden jälkeen voit lopettaa milloin haluat.

Beelyssä et joudu sitoutumaan autoon vuosiksi - ainoastaan yhdeksi vuodeksi. Se on erityisen hyvä sinulle, jos mietit esimerkiksi sähköauton hankintaa, mutta ihan sopivaa ei ole vielä tarjolla, tai jos et ole ihan varma, minkälainen auto sopii elämäntilanteeseeni vähän ajan päästä.

Ei käsirahaa.
Ei riskiä auton jälleenmyyntiarvosta.

Beelyssä auto ei ole investointi. Sinun ei tarvitse maksaa käsirahaa, eikä liioin murehtia auton arvon laskemisesta. Voit jättää sen meidän murehdittavaksemme. Beelyssä maksat kiinteää kuukausimaksua auton käytöstä.

Täydellinen ylläpito samassa paketissa.

Kaikki Beelyn kautta myytävät autot on tarkastettuja, hyväkuntoisiksi todettuja autoja. Siksi vastaamme myös niiden kunnossapidosta koko sopimuksen ajan.
Kuukausimaksu sisältää valmistajan huolto-ohjeiden mukaiset määräaikaishuollot, kulutusosien uusimiset, katsastukset ja yllättävien rikkoutumisten korjaukset, jotka voivat huonon onnen sattuessa useita tuhansia euroja kerralla.

Muuta nykyinen autosi rahaksi.

Voit myydä nykyisen autosi kauttamme samalla kun teet Beely sopimuksen uudesta autosta. Saat rahat heti käteen ja voit käyttää ne johonkin muuhun. Tai voit käyttää ne Beelyn kuukausimaksujen maksamiseen. Miten vain haluat. Sinä päätät.

AutoPalin Rauma Metallitie

Metallitie 2, 26100 Rauma
autopalin.metallitie [at] autopalin.fi

AutoPalin Pori Mikkola

Itäkeskuksenkaari 1, 28130 Pori
pori [at] palin.fi

AutoPalin Rauma Lukkovahe

Lukkovahe 3, 26100 Rauma
autopalin.lukkovahe [at] autopalin.fi

AutoPalin Pori Helmentie

Helmentie 14, 28360 Pori
info [at] satakunnanautotalo.fi

Pyydä tarjous tai varaa koeajo!

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.