Huolto ja palvelut

Käyttämällä AutoPalinin valtuutettua merkkihuoltoa varmistat autosi parhaan mahdollisen toimivuuden. Oikein ja ammattilaisella huollettu auto säilyttää paremmin myös jälleenmyyntiarvonsa. Vain merkkihuollossa autoasi huoltavat juuri sinun automerkkiisi kouluttautuneet mekaanikot, joilla on käytössään oman merkkisi ajantasainen huolto-ohjelma.

AutoPalinilta saat alueen ainoana autoliikkeenä S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua.

 

Huoltopalvelumme

Varaosat ja lisävarusteet

Käyttämällä autossasi alkuperäisiä varaosia varmistat autosi parhaan mahdollisen toimivuuden kaikissa olosuhteissa. Merkkikohtaiset lisävarusteet on suunniteltu juuri sinun autoosi ja toimivat parhaiten autossasi niille tarkoitetussa toiminnoissa. AutoPalinilla asioidessa varaosista kertyy myös S-Etukortilla Bonusta.

AutoPalin Huoltotili

Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? AutoPalin Huoltotilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

 Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 -          Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään

-          Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa

-          Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten

-          Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pienemmille maksuajoille

 

Sijaisautot

AutoPalinilta vuokraat sijaisauton edullisesti huollon tai korjauksen ajaksi. Varaa sijaisauto huollon varauksen yhteydessä.  

 

Rengaspalvelut

AutoPalin tarjoaa kaikki rengasasioihin liittyvät palvelut, kuten renkaiden vanteille laiton ja asennuksen, rengaspaikkaukset, rengaspaineiden mittauksen, ohjauskulmien tarkastukset ja säädöt. Rengasmerkkejämme ovat mm. Continental ja Nokian Renkaat.

Ei enää renkaiden varastointiongelmia – jätä autosi kesä- ja talvirenkaat kausisäilytykseen meille. Renkaiden oikeaoppinen säilytys pidentää renkaiden käyttöikää ja lisää myös ajoturvallisuuttasi.

Ajan renkaiden vaihdolle voit varata kohdasta "Varaa merkkihuolto".

Vauriokorjaamo

AutoPalinilla vauriokorjaukset hoitaa aina ammattitaitoinen henkilökunta. Vaurioiden kartoitus ja korjausajankohdasta sopiminen onnistuvat helpoiten kun tulet auton kanssa käymään toimipisteeseemme.

Asiantuntijamme takaavat, että autosi turvallisuus säilyy korikorjauksen jälkeenkin alkuperäisellä tasolla.