AutoPalin huoltoluotto

Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Huoltotilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

 

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 

-          Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään

-          Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa

-          Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten

-          Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pienemmille edullisille maksuajoille

 

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit asioida myymälässä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen maksun yhteydessä. Hae luottoa täältä:

Hae huoltoluottoa tästä

 • Edullinen korko – OP-prime 08/2019 0,25 Eli korko 9,95+0,25=10,20. *
 • Saat kuukauden korotonta maksuaikaa ensimmäisestä ostoksesta alkaen.
 • Laskutus kuukausittain, laskun käsittelymaksu on 5 euroa/kk. Huoltoluotolla ei ole vuosimaksua, luoton perustamismaksu on 10 €.
 • Voit saada luottoa jopa 7500 euroa ja minimikuukausierä vain 1,7 % luoton määrästä. Haettu minimilimiitti 2 000 euroa.
 • Voit maksaa valitsemasi minimierän tai sitä suuremman erän kuukaudessa. Voit myös maksaa koko luoton kerralla pois milloin vain.
 • Rahoitus lasketaan mukaan OP-bonuksia kerryttävään asiointiin. Lisäksi saat S-ryhmän asiakasomistajana kulloinkin voimassa olevat edut.
 • Kun sinulla on asiakastili, voit maksaa huoltosi ja tehdä hankintoja kaikissa toimipisteissämme. (AutoPalin Pori ja Rauma, Satakunnan alueen Karlat ja Satakunnan Autotalo)

Asiakastiliä on helppo käyttää:

 • Huollon tai ostojen yhteydessä kerro että sinulla on asiakastili ja näytä henkilöllisyystodis tuksesi. Muista näyttää myös S-Etukorttia hakiessasi autoa huollosta.
 • Ostokset menevät tilillesi ja saat ensimmäisen laskun kahden viikon kuluttua. Laskun eräpäivä on kuukauden kuluttua ensimmäisestä ostoksesta
 • Ensimmäisen kuukauden lasku on koroton, maksat vain käsittelymaksun 5€.
 • Jatko-ostot laskutetaan kuukausittain ja lasku sisältää koron ja käsittelymaksun
 • Osuuspankin asiakkaat voivat seurata tiliä verkkopankistaan
 • Laskuun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä OP:n asiakaspalveluun  p. 010 252 5811**

Kysy lisää myyjältäsi!

** Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 euroa/puhelu + 0,07 euroa/minuutti (alv 22%). Matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 eu-roa/puhelu+ 0,17 euroa/minuutti (alv 24%). ’Palin huoltoluotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 2 000 € luotol-le on 16,00 %, kun luoton korko on OP-prime + 9,95%, (10,20 % 08/19), perustamismaksu 10 € ja laskutuspalkkio 5 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 526,33 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 66 € minimilyhennyksin (1,7% luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 39 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.