Vaihtoautot - Edut ja tarjoukset

Tarjoamme jatkuvasti etuja ja tarjouksia myynnissä olevista vaihtoautoistamme. Hinnoittelemme automme aktiivisesti niin, että hinnat seuraavat koko ajan markkinoiden hinnoittelua. Lisäksi kampanjoimme vaihtoautoilla tarjoamalla erilaisia etuja asiakkaillemme ostopäätöksen tekemistä helpottamaan. Tarjoukset koskevat joko rajoitettua erää autoja tai ovat voimassa vain tietyn määrä-ajan ja sen vuoksi niihin kannattaa tarttua nopeasti.


Asiakasomistajille elokuussa:
NYT AUTOKAUPOILLE! Vaihtoautoihin korko 1,99 %*

 

Hyvitys autostasi vähintään 1500 €! **

 

 

*Rahoituslaskelma 1,9 %: auton kokonaishinta toimituskuluilla 16 085 €, tilinavausmaksu 195€, käsiraha 3 600 €, käsittelykulu 10 €/kk, kk-erä 219,12 €, luottoaika 48 kk, poikkeava viimeinen erä 2 000 €, KSL:n mukaiset luottokustannukset 1 237,56 €, KSL:n mukainen luottohinta 17 322,56 €, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 4,27 %. Edellyttää luottopäätöksen. **Ajoneuvon tulee olla ajokuntoinen ja varustettu kaksilla renkailla. Mikäli katsastus on ajankohtainen, se tulee olla hyväksytysti suoritettu. Tarjous koskee vain yli 8000 €:n vaihtoautoja. Voimassa 31.8. saakka S-Etukortilla.

 

 

Palin juhlaetu uuden tai vaihtoauton ostajalle 3 vuoden huoltosopimus 1. vuosi 0 euroa.

Edun saat S-Etukortilla. Voimassa toistaiseksi.NOUDA NUKU & NAUTI paketin lisätietoja:

  • Sovi huonevarauksesta Porin Sokos Hotel Vaakunaan etukäteen autokauppoja tehdessäsi automyyjämme kanssa.

  • Paketti sisältää majoitukselle 1-2 henkilölle, aamupalan, EasyFit –kuntosalin käytön sekä iltasaunan.

  • Huoneissa on sesonkiaikoina saatavuusrajoitteita. Esimerkiksi Pori Jazzien aikaan hotellin huoneet on varattu täyteen jo huomattavan aikaisin ja tällöin tarjouksen varaus ei onnistu.EtusivuVAIHTOAUTOT – edut/tarjoukset_vaihtoautot