Huoltosopimus - huoletonta autoilua kiinteällä kuukausihinnalla

Kun teet huolto- huolenpito- tai Volvo -sopimuksen uuteen autoosi, tiedät tarkalleen autoiluusi liittyvät menot.


Huoltosopimus tehdään uusiin henkilöautoihin

Huoltosopimuksella varmistat helpon ja huolettoman autoilun vuosiksi eteenpäin. Huoltosopimus tarjoaa kiinteällä kuukausihinnan kaikki määräaikaishuollot ja  turvan ikäviltä yllätyksiltä. Sen tehtyäsi voit ennakoida tarkasti autoiluusi liittyvät menot vuosiksi eteenpäin.

Uuden auton Huoltosopimuksen sisällöstä
Sopimuksen sisältöön kuuluvat mm. Määräaikaishuollot, Huolto-ohjelman ja -pöytäkirjan mukaiset huoltopalvelut sisältäen työn ja materiaalit, ajoneuvon normaalissa käytössä kuluvat osat, korjaukset jotka ilmenevät sopimuksen aikana.

Muita Huoltosopimuksen hyötyjä
Saat varmuuden, että autosi on aina hyvässä käyttökunnossa. Valtuutettu merkin parhaan koulutuksen saanut mekaanikko huoltaa autosi auton huolto-ohjelman mukaisesti käyttäen merkin alkuperäisiä varaosia. Autosi parempi jälleenmyyntiarvo, merkkihuollossa huollettua autoa arvostetaan myyntitilanteessa ja siksi siitä olemme valmiita maksamaan siitä paremmin.

Sinun tarvitsee vain
Kun olet tehnyt Huoltosopimuksen, sinun tarvitsee vain noudattaa ohjeita autosi huollosta ja ylläpidosta. Varata autollesi huoltoajat ja toimittaa auto huoltoon. Tarkastaa ja tarvittaessa lisätä nesteitä huoltojen välillä. Suoritat sovitun kuukausimaksun ja mahdolliset ylikilometrimaksut. Me hoidamme loput.

Huoltosopimuksen hinta
Huoltosopimuksen hinta määritellään merkki- ja mallikohtaisesti. Hintaan vaikuttaa autolla ajamasi ajomäärä. Tarkan Huoltosopimus h
innan saat automyyjältäsi tai huollon asiakaspalveluhenkilöiltä


 

EtusivuUUDET AUTOT – huoltosopimus