Tuulilasi - tärkeä osa autosi turvallisuutta

Nykyaikaisissa autoissa tuulilasi on tärkeä osa turvallisuusjärjestelmää. Se on tärkeä osa auton kestävää rakennetta. Tuulilasi vaikuttaa siihen miten auto muuttaa muotoaan törmäyksessä tai ympäriajossa. 

Väärin asennettu tuulilasi - johtuupa virhe sitten puutteellisista tiedoista/taidoista, väärästä liimasta, riittämättömästä kovettumisajasta tai vääristä työmenetelmistä - voi vakavasti vaarantaa autosi turvallisuuden.

Vaihdattamalla autosi tuulilasin Autopalinilla varmistat, ettei autosi turvallisuus vähene tuulilasin vaihdon myötä. Alkuperäinen tuulilasi, oikea liima, oikeat työmenetelmät ja koulutetut mekaanikot takaavat, että autosi turvallisuus säilyy myös tuulilasinvaihdon jälkeen.

Tuulilasin voi myös korjata

Tuulilasia ei tatvitse aina vaihtaa. Jos kiveniskun tai jonkin muun aiheuttama vahinko ei ole liian suuri, se kannattaa korjata paikallisesti. Vauriokohta voi edetä nopeasti joten varaa aika korjaukseen heti. Koulutettu mekaanikkomme tekee tarkastuksen vaurion laajuudesta ja siltä pohjalta syntyy päätös voiko lasin korjata vai pitääkö se vaihtaa.

 

Ajan tuulilasin vaihtoon voit tilata nettisivultamme, ajanvarauskeskuksesta tai suoraan vauriokorjaamoltamme.

EtusivuHUOLTO – tuulilasien vaihdot